Volg onsVolg ons

Duurzame gebouwautomatisering en klimaatbeheersing

Ga direct naar:: Navigatie, Instellingen, Content, Footer

  • Technical Specialist

Die klaar is om het verschil te maken!

In deze technische functie verricht je eerstelijns support (via telefoon of computer) richting onze partners. Zo draag je de ene dag bij aan het oplossen van storing van het gebouwbeheersysteem om vervolgens partners te informeren over nieuwe updates. Daarnaast houd je je bezig met dagelijkse ondersteuning, kennisoverdracht en zorg je ervoor dat je op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen in jou vakgebied. Geen dag is hetzelfde! Door jou technisch inzicht ben je goed in staat om productproblemen te analyseren, controleren, testen en op te lossen. Binnenkomende calls worden door jou geregistreerd en geprioriteerd. Daar waar mogelijk beantwoord je de vraag zelf, eventuele complexere vraagstukken zet je door naar de tweede lijn. Veel gestelde vragen leg je vast in de FAQ lijst. Zo draag je iedere dag bij aan een optimale klantbeleving!


Je bent ondernemend, hebt een hands-on mentaliteit en ervaring met het omgaan met en in behandeling nemen van klachten en vragen. Met jou uitstekende communicatieve vaardigheden in combinatie met jou zelfstandigheid weet je hoe je jou klant verder kunt helpen. Je voelt je als een vis in het water in een soms hectische en veeleisende omgeving en je staat open voor nieuwe ontwikkelingen. Ontwikkelingen als Big Data, Data-Analyse, Cloud & mobiele applicaties volg je op de voet om vervolgens te kijken hoe jij dat binnen jou domein kunt toepassen. Daar is durf en overredingskracht voor nodig, maar daar schroom jij niet voor. Je krijgt er een kick van om je werk naar een hoger level te trekken. Tot slot biedt deze functie ontwikkelmogelijkheden voor de toekomst.

Herken jij jezelf in het volgende profiel?

  • Bachelor werk en denkniveau in technische of IT-richting;
  • 3 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur in een vergelijkbare functie;
  • Aantoonbare affiniteit met techniek en HVAC;
  • Je vindt het leuk om je bezig te houden met de nieuwste technologische ontwikkelingen in jou vakgebied;
  • Jou karakter kenmerkt zich door zelfstandigheid, het lef om initiatief te nemen, je communicatieve vaardigheden, klantgerichtheid en een goed analytisch vermogen;
  • Uitstekende beheersing van Nederlands en redelijke beheersing van Frans en Engels in woord en geschrift.

De afdeling Technical Support

Priva is een speler van formaat op het gebied van innovatieve, intelligente gebouwbeheersystemen. Met een marktleidende positie in Nederland en meerdere buitenlandse verkoopkantoren zorgt Priva voor een optimaal en comfortabel werk- en leefklimaat in de meest uiteenlopende gebouwen. Altijd met de mens in gedachte en met het streven naar energiezuinige oplossingen voor een duurzame groei van onze partners en eindklanten.

De afdeling Technical Support zorgt dat zowel klanten als Account Managers een zo compleet mogelijke technische ondersteuning krijgen in nauwe samenwerking met ons partnernetwerk. Het uiteindelijke doel is het zo effectief mogelijk kunnen toepassen van de Priva producten en oplossingen.

Interesse ? Stuur uw sollicitatie naar info@priva.be met vermelding - Vacature Technical Specialist

 

Vacature details

Vacature details
ItemBeschrijving
FunctieTechnical Specialist
Contract type40 uur in de week
Priva kantoorPriva Building Intelligence NV
AfdelingTechnical Support
LandBelgië
StadKontich

Wij helpen u graag!