Volg onsVolg ons

Duurzame gebouwautomatisering en klimaatbeheersing

Ga direct naar:: Navigatie, Instellingen, Content, Footer

  • Account Manager End Users

Doortastend en commercieel gedreven

Als Account Manager End Users voor ons segment Building Automation ben je primair verantwoordelijk voor het creëren van vraag naar onze producten bij eindgebruikers in Vlaanderen. Hiervoor werk je nauw samen met je collega Account Manager(s) om te zorgen dat kansen worden omgezet in projecten die door het Priva Partnernetwerk kunnen worden gerealiseerd.

Je informeert eindgebruikers en studieburelen over de mogelijkheden die de concepten en producten van Priva hen bieden en denkt mee in oplossingen voor de eindgebruiker als een consultant. Je bent goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt, herkent hierdoor kansen en draagt ideeën aan om daarop in te spelen. Op een doelgerichte en creatieve wijze weet jij oplossingen te vinden voor alle verschillende vraagstukken in de gebouwautomatisering. Je ziet het als een uitdaging je staande te houden in een speelveld van verschillende belangen en weet deze op een creatieve, tactische en diplomatieke manier te overbruggen. Het betreft een zeer zelfstandige functie, waarbij je vooral in de markt actief werkzaam bent. Naar behoefte werk je incidenteel op ons hoofdkantoor in Kontich.

Herken jij jezelf in het volgende profiel?

  • Ruime ervaring in een buitendienstfunctie in B2B sales;
  • Een afgeronde hogere opleiding in een technische, bedrijfskundige of commerciële richting;
  • Affiniteit met meet- en regeltechniek in de gebouwautomatisering;
  • Uitstekende beheersing van Nederlands en goede beheersing van Frans en Engels, zowel mondeling als schriftelijk;
  • Kennis van de utiliteitsmarkt en/of de markt van gebouwautomatisering;
  • Een sterke commerciële drive
  • De volgende competenties zijn van belang: interpersoonlijke sensitiviteit, samenwerken, resultaatgerichtheid, voortgangsbewaking, omgevingsbewustzijn, communicatie, onderhandelen en lerend vermogen

Priva Building Automation

Priva is een speler van formaat op het gebied van innovatieve, intelligente gebouwbeheersystemen. Met een marktleidende positie in Nederland en meerdere buitenlandse verkoopkantoren, waaronder België, zorgt Priva voor een optimaal en comfortabel werk- en leefklimaat in de meest uiteenlopende gebouwen. Altijd met de mens in gedachte en met het streven naar energiezuinige oplossingen voor een duurzame groei van onze partners en eindklanten.

Priva ontwikkelt en levert producten en diensten voor duurzame, vernieuwende klimaat- en procesbeheersing. We doen dit via een netwerk van partners en dealers voor eindgebruikers in de utiliteit, industrie en tuinbouw. Het van oorsprong Nederlandse bedrijf werd in 1959 opgericht en ontwikkelt en produceert al sinds 1983 hardware en software voor gebouwbeheer. Wereldwijd heeft Priva elf vestigingen. Sinds 2008 is Priva met haar oplossingen voor gebouwbeheer actief in België. Het Belgische kantoor is gevestigd in Kontich (Antwerpen), van waaruit wij de gehele Belgische markt bedienen en onze klanten commerciële en technische ondersteuning bieden.

Interesse? Stuur uw sollicitatie naar peter.vandendriessche@priva.be met vermelding - Vacature Account Manager End Users.

Ons aanbod

1. Lucratieve verloning
2. Groepsverzekering
3. Hospitalisatie verzekering
4. Firmawagen
5. Laptop en gsm

Vacature details

Vacature details
ItemBeschrijving
FunctieAccount Manager End Users
Contract typeVoltijds
Priva kantoorPriva Building Intelligence NV
AfdelingSales
LandBelgië
StadKontich

Wij helpen u graag!