Volg onsVolg ons

Duurzame gebouwautomatisering en klimaatbeheersing

Ga direct naar:: Navigatie, Instellingen, Content, Footer

  • Publiek Vastgoed

Vastgoed in de publieke sector heeft veelal specifieke gebruikseisen. Of het nu om (semi-)overheidsgebouwen, musea, depots, of andere publieke gebouwen gaat. Bij veel van deze gebouwen speelt duurzaamheid - door hun publieke functie - niet alleen een rol, maar is ook het gebruik ervan zeer divers.

Voor gebouwbeheerders en -eigenaren in deze sector is een verantwoord gebruik van het gebouw én het comfort van de verschillende gebruikers ervan, belangrijk. En ook de exploitatiekosten en de Total Cost of Ownership van het gebouwbeheer zijn voor u van belang.

Optimale werkomgeving

Met de oplossingen van Priva kunt u de gebouwautomatisering zeer precies instellen op het gebruik van het gebouw en tegelijk zorgen voor duurzame gebouwen. Heeft uw gebouw een kantoorfunctie? Dan vormt uw personeel een aanzienlijke post binnen uw begroting. U wilt het liefst een zo hoog mogelijke arbeidsproductiviteit realiseren. Daar hebt u zelf invloed op. Door temperatuur, luchtvochtigheid, licht, en CO2-gehalte goed te regelen. Comfort - zelfs op individueel niveau - en een gezond binnenklimaat staan wat Priva betreft gelijk aan een hogere arbeidsproductiviteit.  Ook bij organisatorische wijzigingen zijn de individuele regelingen zonder overlast gemakkelijk opnieuw in te delen. Op deze manier verdient u de investeringen in een gezond binnenklimaat snel weer terug.

Klimaatbeheersing in ieder gebouw

Priva heeft ook voor gebouwen met specifieke of meerdere functies - zoals kantoor, publieke ruimtes, opslag, et cetera - dé oplossing. Juist door de verschillende installaties te koppelen aan de centrale regelcomputer kunt u het gewenste of vereiste klimaat per ruimte instellen. Of het nu gaat om instellingen voor temperatuur, licht, luchtvochtigheid, CO2-gehalte, beveiligingssystemen, of het meten van koper- en zilversulfiet ten behoeve van (rijks)archieven. De koppeling van klimaatbeheersing aan een optimale werkomgeving resulteert in een hogere arbeidsproductiviteit en lagere exploitatiekosten.

Total Cost of Ownership in eigen hand

Priva heeft door de modulaire opbouw van haar oplossingen een oplossing voor elk budget. Uiteraard mét  een service level agreement volgens NEN2767. Door bij nieuwbouw of renovatie zo vroeg mogelijk de juiste keuze te maken, kunt u aanzienlijk besparen en houdt u de total cost of ownership in eigen hand.

Wij helpen u graag!