Volg onsVolg ons

Duurzame gebouwautomatisering en klimaatbeheersing

Ga direct naar:: Navigatie, Instellingen, Content, Footer

  • Gezondheidszorg

Een ideaal klimaat in een ziekenhuis, laboratorium of andere zorginstelling is veelal van levensbelang. In een operatiekamer moet dit zelfs lokaal wisselend geregeld kunnen worden om onder andere postoperatieve wondinfecties (POWI) te voorkomen. De Priva oplossingen zorgen door hun koppeling met de geïnstalleerde systemen en applicaties voor een compleet gebouwbeheersysteem waarmee het klimaat tot in de OK en de kamers geregeld kan worden.

Registreren en bijsturen

Met de juiste klimaatinstallatie in uw ziekenhuis of zorginstelling worden lucht en overdruk in bijvoorbeeld operatiekamers zeer nauwkeurig in zones geregeld door middel van temperatuurgebieden. Dit regelt u eenvoudig met de centrale regelcomputer van Priva. Eventueel aangevuld door verschillende regelmodules, en uiteraard gekoppeld met de andere systemen en applicaties van het gebouwbeheersysteem.

Met de Priva oplossingen bent u tevens verzekerd van een juiste registratie van de verplichte data over het klimaat in de OK. En met de indicatiemodule voor legionella weet u in uw ziekenhuis of zorginstelling altijd of en hoe hoog het besmettingsrisico is. Zo kunt u tijdig ingrijpen.

Priva heeft door de modulaire opbouw van haar oplossingen een oplossing voor elk budget. Priva producten ondersteunen daarnaast in hoge mate het gebruik van prestatiecontracten op basis van NEN 2767.

Gezond binnenklimaat

Zorg wordt steeds persoonlijker. Om die reden én omdat een gezond binnenklimaat en een hoge comfortgraad essentieel zijn voor het genezingsproces wilt u temperatuur, licht, luchtvochtigheid en CO2-gehalte per kamer kunnen regelen. Met de Priva oplossingen monitort en regelt u het binnenklimaat nauwgezet, op individueel niveau. Zonder aan bediengemak te verliezen.

Wij helpen u graag!