Volg onsVolg ons

Duurzame gebouwautomatisering en klimaatbeheersing

Ga direct naar:: Navigatie, Instellingen, Content, Footer

  • Gebouwautomatisering

Priva heeft jarenlange ervaring in dit complexe samenspel van disciplines. Wij ontwikkelen geen techniek om de techniek, maar techniek die de kwaliteit van werken en leven ondersteunt; techniek voor mensen dus. Een duurzame en gezonde leef- en werkomgeving: dat is waar Priva voor staat.

Bent u eigenaar van een gebouw of gebouwbeheerder? Dan weet u wat er allemaal komt kijken bij een efficiënt beheer van uw gebouw. Techniek, ICT en gebouwautomatisering spelen in ieder gebouw een hoofdrol. Of het nu gaat om kantoorgebouwen, schoolgebouwen, ziekenhuizen, winkelcentra, congreshallen, hotels, of om wooncomplexen. Gebouwautomatisering en ICT zijn noodzakelijk voor een juiste afstemming van alle technische functionaliteiten binnen het gebouw en voor een hoog comfort voor de gebruikers ervan. Uiteraard tegen zo laag mogelijke energie- en onderhoudskosten.

Van optimaal binnenklimaat tot lage Total Cost of Ownership

Ieder gebouw heeft verschillende gebruikers, ieder met hun eigen behoeften. Voor de eindgebruiker is het belangrijk dat hij of zij prettig én gezond kan werken of wonen in de ruimtes waarin die persoon zich begeeft. De installateur is vooral gebaat bij een flexibel systeem dat eenvoudig in beheer en onderhoud is. De beheerder is op zoek naar een zeer betrouwbaar systeem als het gaat om continu comfort en onderhoud. Dat bovendien kan communiceren met andere gebouwgebonden systemen via standaard protocollen. En de eigenaar tot slot wil de kosten gedurende de gehele levensduur van het gebouw zo laag mogelijk houden.

Volledige integratie gebouwbeheer

Individueel gebruiksgemak, flexibel onderhoud en tóch lage kosten, en zelfs energie besparen kan met de gebouwbeheeroplossing van Priva. Onze oplossingen bieden u alle mogelijkheden om klimaat, energie, verlichting en zonwering volledig te integreren met subsystemen zoals brand- en inbraakbeveiliging. Maar ook met boekingssystemen, comfortregelingen in hotels, liften, en toegangssystemen in kantoren.

De gebouwautomatisering van Priva koppelt vanzelfsprekend met de ICT in uw gebouw. De webbased applicaties van Priva voldoen aan hoge veiligheidseisen en -richtlijnen. De voordelen voor de ICT-afdeling zijn duidelijk:

  • Optimale beschikbaarheid van applicaties
  • Gelijktijdig toegang voor meerdere gebruikers
  • Lokale 'web embedded' server of centrale server intern of extern geplaatst
  • Minimaal beheer door webbased applicaties

Wij helpen u graag!