Volg onsVolg ons

Duurzame gebouwautomatisering en klimaatbeheersing

Ga direct naar:: Navigatie, Instellingen, Content, Footer

  • Commercieel vastgoed

Als eigenaar van een gebouw of gebouwbeheerder weet u wat er allemaal komt kijken bij een efficiënt beheer van uw gebouw. Techniek en gebouwautomatisering in duurzame gebouwen worden steeds belangrijker. Of het nu gaat om kantoorgebouwen, winkelcentra, congreshallen, hotels, of om wooncomplexen. Tegelijkertijd wilt u de Total Cost of Ownership (TCO) van uw gebouwbeheer zo laag mogelijk houden.

Optimale werkomgeving

Met de oplossingen van Priva kunt u de gebouwautomatisering exact instellen op het gebruik van het gebouw en tegelijk zorgen voor een duurzaam gebouw. Daarnaast werkt u met Priva-oplossingen aan een hogere arbeidsproductiviteit. Door temperatuur, luchtvochtigheid, licht, en CO2-gehalte goed te regelen. Comfort - zelfs op individueel niveau - en een gezond binnenklimaat staan wat Priva betreft gelijk aan een hogere arbeidsproductiviteit. Ook bij organisatorische wijzigingen zijn de individuele regelingen zonder overlast gemakkelijk opnieuw in te delen Op deze manier verdient u uw investeringen in een gezond binnenklimaat snel weer terug.

Klimaatbeheersing in ieder gebouw

Door de verschillende installaties te koppelen aan de centrale regelcomputer van Priva kunt u het gewenste of vereiste klimaat per ruimte en zelfs individueel instellen. Zonder aan bediengemak te verliezen. Op ieder gewenst moment van de dag. Gekoppeld aan beveiligingssystemen, flexwerkplekken, toegangssystemen en schoonmaakcontracten regelt u de instellingen voor temperatuur, licht, luchtvochtigheid, of CO2-gehalte. De koppeling van klimaatbeheersing aan een optimale werkomgeving resulteert in een hogere arbeidsproductiviteit en lagere exploitatiekosten.

Total Cost of Ownership in eigen hand

Priva heeft door de modulaire opbouw van haar oplossingen een oplossing voor elk budget. Uiteraard mét een service level agreement volgens NEN2767. Door bij nieuwbouw of renovatie zo vroeg mogelijk de juiste keuze te maken, kunt u aanzienlijk besparen en houdt u de Total Cost of Ownership van uw gebouwbeheer in eigen hand.

Wij helpen u graag!