Volg onsVolg ons

Duurzame gebouwautomatisering en klimaatbeheersing

Ga direct naar:: Navigatie, Instellingen, Content, Footer

  • Rss
  • Werken bij Priva

  • "Priva stelt de mens centraal. Vertrouwen op talent en ruimte geven aan ontwikkeling brengt het beste in mensen boven. In de mensen van Priva, de mensen van onze partners, dealers en eindgebruikers. We verbinden partijen met elkaar en met Priva, en de kennis, ervaring en energie die daarbij vrijkomen, gebruiken we als input en inspiratie voor onze gezamenlijke ontwikkeling. Zo creëren we een klimaat van wederzijds respect en betrokkenheid waarin groei en ontwikkeling hand in hand gaan!"

    Priva wil als bedrijf groeien en professionaliseren. Deze ambities zien wij graag terug bij onze medewerkers. Persoonlijke ontwikkeling van medewerkers is voor Priva essentieel om nu en in de toekomst succesvol te ondernemen. Dat kan zowel binnen de functie als ten behoeve van mogelijke volgende stappen in je loopbaan. De Priva Academy is in het leven geroepen om de groei- en ontwikkelingsmogelijkheden voor medewerkers van Priva te faciliteren.

  • vrijheid

    "Priva is een betrokken organisatie waarin onze medewerkers respectvol samenwerken en zich snel thuis voelen"


Personeelsbeleid

We investeren in langdurige relaties met onze medewerkers. Je kunt bij Priva marktconforme arbeidsvoorwaarden verwachten waarin collectieve regelingen zijn inbegrepen. We hebben oog voor de balans tussen werk en privé. Flexibele werktijden, parttime werken en het nemen van verlof om voor naasten of kinderen te zorgen zijn geregeld. Uiteraard is het belangrijk dat hierbij jouw wensen en de zakelijke belangen van Priva met elkaar in balans zijn.

Samen werken

Wij vinden een prettige werksfeer belangrijk en geloven dat hierin betere prestaties worden geleverd. Priva is een betrokken organisatie waarin onze medewerkers respectvol samen werken en zich snel thuis voelen.

Samenwerking is de manier om als Priva steeds beter te worden. Ons hoofdkantoor in De Lier, Nederland, weerspiegelt die werksfeer. Het is transparant, we werken in open ruimtes, waar ruime mogelijkheden zijn om met elkaar te overleggen. 

Denken en doen

Het Belgische kantoor van Priva is gevestigd aan de Rijnkaai in Antwerpen, van waaruit wij de gehele Belgische markt bedienen en onze klanten commerciële en technische ondersteuning bieden.

Het hoofdkantoor van Priva is gevestigd in De Lier, Nederland. De Lier is een plaats met een strategische en centrale ligging. Tegen de kennisstad Delft aan, en gelegen tussen de regeringsstad Den Haag en de havenstad Rotterdam, de balans tussen denken en doen symboliserend.

Werken bij Priva

Priva kenmerkt zich door een grote diversiteit in functies. Van commercie tot techniek, van administratie tot communicatie en van productie tot service.

Priva heeft regelmatig interessante functies beschikbaar. Daarnaast bieden we bij Priva graag de gelegenheid voor stages en afstudeertrajecten voor ambitieuze studenten. Op deze website vind je altijd het actuele vacature-aanbod. Een open sollicitatie kun je richten aan info@priva.be.

Wij helpen u graag!