Volg onsVolg ons

Duurzame gebouwautomatisering en klimaatbeheersing

Ga direct naar:: Navigatie, Instellingen, Content, Footer

 • Wat we doen

 • Rustgevend binnenklimaat

  Gebouwbeheer

  Oplossingen en producten die zorgdragen voor een gezond binnenklimaat en een duurzame energiehuishouding voor de gebruikers van leef- en werkomgevingen.

  Lees verder

De Priva thema's

 • Energie

  Energiebeheer wordt steeds belangrijker, zowel voor gebouwbeheer als in de moderne glastuinbouw. Met de Priva oplossingen voor energiebeheer houdt u de energiestromen in balans en bent u altijd voorzien van de nieuwste kennis en inzichten. Hiermee beschikt u over waardevolle managementinformatie en kunt u uw energiestrategie bepalen.

  Een kleine selectie van Priva's Energie oplossingen:

  Ontdek al onze oplossingen
 • Duurzaamheid

  Samen zijn we verantwoordelijk voor deze aarde en hoe we deze doorgeven aan komende generaties. Voor Priva betekent dit onder andere dat onze producten betrouwbaar zijn, een lange levenscyclus moeten hebben, en dat we langdurige relaties aangaan. De Priva oplossingen geven u de mogelijkheid om schaarse natuurlijke hulpbronnen zo efficiënt mogelijk te gebruiken.
 • Comfort

  Voor een gezond binnenklimaat moeten temperatuur, licht, luchtvochtigheid en CO2-gehalte goed op elkaar zijn afgestemd. Dat geldt zowel voor een kantoorruimte, hotelkamer, ziekenhuis en klaslokaal als voor een kas. Bij nieuwbouw, bestaande bouw en renovatieprojecten. Met de Priva oplossingen monitort en regelt u het binnenklimaat nauwgezet, en desgewenst op individueel niveau.
 • Integratie

  Met een optimale koppeling van alle systemen in uw gebouw houdt u de kosten gedurende de gehele levensduur van het gebouw zo laag mogelijk. Priva biedt u alle mogelijkheden om klimaat, energie, verlichting en zonwering volledig te integreren met (nieuwe en bestaande) subsystemen zoals brand- en inbraakbeveiliging, boekingssystemen, comfortregelingen, liften en toegangssystemen.
 • Performance

  Presteren uw installaties na oplevering volgens verwachting? Wellicht functioneert het apparaat niet naar behoren, is het gebruik ervan gewijzigd of zijn de instellingen niet optimaal. Met de oplossingen van Priva kunt u uw gebouwautomatisering snel en gericht bijsturen en regelen. Zo houdt u het functioneren van uw gebouw onder controle.

Wij helpen u graag!