Volg onsVolg ons

Duurzame gebouwautomatisering en klimaatbeheersing

Ga direct naar:: Navigatie, Instellingen, Content, Footer

  • Priva Campus

De Priva Campus: een duurzame thuisbasis als visitekaartje

De Priva Campus in De Lier is een van de eerste CO2-neutrale gebouwen van Nederland. In het gebouw wordt geen gas gebruikt voor verwarming of koeling. De Priva Campus maakt gebruik van koude- en warmteopslag in bronnen diep onder de grond.

Ook de gebruikte materialen zijn duurzaam: de bamboevloeren in het restaurant, het hout in het dak, de stenen vloer in het atrium. Het zeer aangename binnenklimaat wordt uiteraard geregeld door een Priva gebouwbeheersysteem.

Priva creëert in de Priva Campus de ideale omstandigheden om innovatie mogelijk te maken. De open structuur van het gebouw nodigt uit tot kennisuitwisseling tussen de medewerkers onderling en met partijen buiten Priva. Door professionals van verschillende disciplines in teams samen te brengen in een inspirerende, transparante omgeving ontstaan nieuwe mogelijkheden voor communicatie en interactie, belangrijke voorwaarden voor innovatie.

Daarnaast is de Priva Campus vooral ook een mooi gebouw waar het prettig werken en verblijven is. In 2007 won de Campus zelfs een prijs voor de meest innovatieve werkplek. De Priva Campus is met recht het visitekaartje van Priva!

 

 

Priva_campus_restaurant_orange

Wij helpen u graag!