Volg onsVolg ons

Duurzame gebouwautomatisering en klimaatbeheersing

Ga direct naar:: Navigatie, Instellingen, Content, Footer

  • Meiny Prins

Algemeen directeur Meiny Prins trad in 2003 in dienst bij Priva, daarvoor was ze oprichter en directeur van een succesvol ontwerp- en communicatiebureau.

In maart 2009 is Meiny Prins verkozen tot winnares van de Prix Veuve Clicquot 2009 en zij is daarmee Zakenvrouw van het Jaar 2009. In november 2009 won Meiny Prins met Priva de eerste Cleantech Star van het Wereld Natuur Fonds. Het WNF kende deze toe aan Priva omdat Priva zich onderscheidt in de schone technologiesector. Doorslaggevend is de bijdrage die Priva levert op het gebied van innovatie, economisch potentieel en CO2-reductie.

De thema's waar Meiny Prins zich voor inzet zijn duurzaamheid, innovatie en internationalisering. Zij is een veelgevraagde autoriteit op deze gebieden en wordt regelmatig uitgenodigd als sparringpartner voor bewindslieden. Met haar heldere en inspirerende verhaal overbrugt zij grenzen tussen bedrijven, overheden en sectoren.

Meiny Prins is bestuurslid van de Dutch Trade Board en van de FME (inclusief de CleanTech Advisory Board), zij is lid van de Raad van Commissarissen van de Triodosbank en CSU en zij is mede-initiatiefnemer van ontwikkelingen rondom de Greenport.

Meer informatie: Curriculum Vitae van Meiny Prins, sustainableurbandelta.com, meinyprins.com

Meiny Prins

Wij helpen u graag!