Volg onsVolg ons

Duurzame gebouwautomatisering en klimaatbeheersing

Ga direct naar:: Navigatie, Instellingen, Content, Footer

Projectfiche - 2016

Priva-partner
Palmers Building Control Systems

HVAC-Installateur
Peeters & Zonen

Opdrachtgever
Mitsubishi Electric

Architect
PCP Architecten

Studiebureau
Ae-Plus

Bouwbedrijf
Dethier

Contacteer ons  
 • Het landgoed La Butte aux Bois van maar liefst 12 hectare is gelegen aan de rand van bosrijke omgeving van het Nationaal Park Hoge Kempen. Met een investering van 10 miljoen in 20 nieuwe hotelkamers, een innovatieve upgrade voor het Wellness Center Aquamarijn en een splinternieuwe ontvangstruimte wordt het niveau opnieuw hoger getild. Het streven naar een nog kwaliteitsvollere gastbeleving staat dan ook op de eerste plaats.

  Perfecte aansturing van de HVAC-Installatie

  La Butte aux Bois heeft beroep gedaan op verschillende Limburgse bedrijven. Priva partner Palmers Building Control Systems was verantwoordelijk voor de installatie van de Priva Blue ID & Comfort CX, TC Manager en TC Manager Connect. De eindgebruiker kan het gebouwbeheersysteem perfect via zijn webbrowser aansturen. Hierdoor is niet enkel de infrastructuur gemoderniseerd, maar ook de HVAC-installatie.

  Individuele comfortregeling tijdens de Wellness

  Dankzij de Comforte CX worden de individuele klimaatwensen van de gasten simpelweg werkelijkheid. Deze compacte, multifunctionele naregelunit maakt van klimaatbeheersing een persoonlijke aangelegenheid. De gast staat dus centraal, en dat opteerden we doorheen het hele project. Daarnaast vond er een integratie van de zwembadtechnieken plaats via BACnet/IP en via de Priva Blue ID IO-punten.

   

   

  Sterke samenwerking met verschillende partijen

  Dit project is met succes afgewerkt door middel van een goede en efficiënte samenwerking tussen de verschillen partijen. Het gebouwbeheersysteem van Mitsubishi Controls maakt gebruik van enkele zeer efficiënte Priva oplossingen. De koppeling van Mitsubishi voor alle ruimtes is gecombineerd met de Priva Comset CX of eigen Mitsubishi bediening via BACnet. Dit maakt van Priva een open en flexibel systeem als het over complexe koppelingen gaat.

  Bekijk hier het volledige persbericht.

   


Wij helpen u graag!