Volg onsVolg ons

Duurzame gebouwautomatisering en klimaatbeheersing

Ga direct naar:: Navigatie, Instellingen, Content, Footer

Priva partner sinds 2011
Meer dan 100 uitgevoerde Priva projecten

Contact

Farnir Electricité
Rue Pisseroule, 133
4820 Dison

087/33.55.28
info@farnir-electricite.be

Priva werkt samen met een netwerk van gecertificeerde partners die de Priva-producten verdelen, installeren en programmeren. In deze rubriek plaatsen we telkens een partner in het voetlicht.

Contacteer Priva  
 • Louis Marechal staat sinds 2011 aan het hoofd van Farnir Electricité, een bedrijf dat in 1982 werd opgericht en intussen een gevestigde waarde is op het vlak van algemene elektriciteit en HVAC-installatie: "Als eigenaar en manager van dit bedrijf sta ik erop dat we onze klanten de beste oplossing voor elke situatie kunnen bieden. Het aanbod van Priva is zo breed, kwalitatief en gebruiksvriendelijk, dat een partnership een logische keuze was."

  Alles met Priva

  "We zijn sinds 2011 een trouwe partner van Priva. Dankzij een grondige basisopleiding en zeer praktijkgerichte vervolgopleidingen zijn onze techniekers perfect op de hoogte van wat Priva kan bieden. Dat is zonder twijfel een meerwaarde."

  "We zijn zeer tevreden met de samenwerking. Vandaag is het zelfs een reflex om bij elke uitdaging op het vlak van gebouwenbeheer te denken aan Priva. Op de een of andere manier heeft Priva altijd een oplossing voor de installaties waaraan wij werken. Omdat we pas in 2011 met HVAC zijn begonnen, is deze markt ook vrij nieuw voor ons. We groeien, en de oplossingen van Priva groeien met ons mee. Ook onze klanten zijn zeer opgetogen: de software is eenvoudig en gebruiksvriendelijk - je hoeft geen technische achtergrond te hebben om ermee te werken. Bovendien is de cost of ownership betrekkelijk laag: de installatie vergt een kleinere investering dan bij klassieke spelers en het bijstellen van de installatie wegens technische problemen komt bijna niet voor. Dat is een grote geruststelling voor onze klanten."

  Vernieuwing voorop

  "De oplossingen van Priva zijn extreem flexibel. Dat is een groot voordeel, want vaak starten we niet van een wit blad. Ook op bestaande installaties zijn er heel wat mogelijkheden. Priva denkt ook met ons mee. Onlangs hebben we een nieuwe module op maat van onze klant gecreëerd in samenwerking met de experts van Priva."

  "We zijn ervan overtuigd dat Priva evolueert met de tendensen die we vandaag zien in de markt: universele installatie, centralisatie van informatie en ecologische installaties. We weten dat Priva vandaag al investeert in oplossingen die niet alleen flexibel zijn, maar ook intelligent en gebruiksvriendelijk."


Wij helpen u graag!