Volg onsVolg ons

Duurzame gebouwautomatisering en klimaatbeheersing

Ga direct naar:: Navigatie, Instellingen, Content, Footer

In 2007 opende Priva officieel de deuren van haar nieuwe, milieuvriendelijke hoofdzetel. De Priva-campus was een van Nederlands eerste klimaatneutrale gebouwen en staat zo symbool voor Priva's voortdurende streven naar duurzaamheid.

Contacteer Priva  
  • In 2004 ontwierp Priva de plannen voor een splinternieuwe hoofdzetel waarin de creativiteit en samenwerking van haar innovatieve werknemers gestimuleerd zou worden. Op die manier wilde Priva haar rol van toonaangevende trendsetter op gebied van tuinbouw- en gebouwbeheertechnologieën ook in de toekomst bestendigen. De campus in De Lier vormt nu het epicentrum voor het onderzoeken, ontwerpen, testen en opleveren van nieuwe Priva-oplossingen die ervoor zorgen dat tuinbouwbedrijven en gebouwen optimaal presteren.

    De oplossing

    Dankzij een WKO-installatie in de ondergrond hoeft de Priva Campus geen fossiele brandstoffen te gebruiken om haar ruimtes te verwarmen of te verkoelen. Vanzelfsprekend zorgt een Priva-gebouwbeheersysteem voor de efficiënte aansturing van een gezond en comfortabel binnenklimaat.

    Het resultaat

    Priva heeft met haar Priva Campus een omgeving gecreëerd waarin innovatieve ideeën uitstekend gedijen. De open structuur van het gebouw is een uitnodiging voor de werknemers van verschillende afdelingen om kennis te delen en samen te werken aan nieuwe ideeën. Bovendien vormt de Priva Campus een architecturale landmark in het plaatselijke landschap.


Wij helpen u graag!