Volg onsVolg ons

Duurzame gebouwautomatisering en klimaatbeheersing

Ga direct naar:: Navigatie, Instellingen, Content, Footer

  • Het Priva Partnernetwerk

Wanneer u voor uw gebouw op zoek gaat naar een gebouwbeheersysteem, zal uw keuze gebaseerd zijn op verschillende criteria. Niet alleen de prijs/kwaliteitverhouding, betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid zijn van belang, maar ook de organisatie die de producten levert en installeert. Elk gebouw is uniek en elke organisatie is uniek. U bent erbij gebaat een partij te vinden die het beste past bij uw project en uw organisatie. Priva begrijpt dat als geen ander en heeft daarom gezorgd voor een distributiemodel waar u als eindgebruiker van het systeem de vruchten van plukt.

Distributeur of Partner?

Priva werkt in de gebouwde omgeving met Priva Partners die de distributie van de producten verzorgen. Deze Priva Partners zijn HVAC-Installatiebedrijven en HVAC-Controls Integratoren die door Priva gecertificeerd zijn. Dat betekent dat zij aantoonbaar beschikken over uitgebreide kennis van Priva producten, onder andere door training en ervaring. Zij zijn dus veel meer dan alleen een distributeur; Priva Partners voegen waarde toe in de vorm van uitgebreide kennis en maatwerk voor uw project. Wanneer u kiest voor het direct of indirect samenwerken met een Priva Partner, dan kiest u voor een organisatie waar Priva achter staat en die door Priva wordt ondersteund.

Ter verduidelijking: indirecte samenwerking vindt plaats wanneer een Priva HVAC-Controls Integrator werkt voor een installateur die geen Priva Partner is. Uw Priva Partner is dan in onderaanneming, wat wij vanzelfsprekend ook ondersteunen.

Priva Certified Engineers

Kennis is onlosmakelijk verbonden met mensen en ook die kennis moet aantoonbaar geborgd zijn. Daarom voorziet Priva ook in individuele certificering van engineers: na een intensieve training mogen deze engineers zich 'Priva Certified Engineer' (PCE'er) noemen. De PCE'ers worden door Priva rechtstreeks ondersteund en regelmatig voorzien van verplichte update trainingen. Deze trainingen zorgen ervoor dat zij op de hoogte zijn van de laatste stand van zaken en zijn een vereiste voor het behouden van de status van Priva Certified Engineer.

Een Priva Partner heeft altijd meerdere Priva Certified Engineers in dienst, zodat de continuïteit is gewaarborgd.

 

 

Diversiteit in het Partnernetwerk

Het Priva Partnernetwerk is samengesteld uit een grote diversiteit aan bedrijven, waarvan iedere Partner zijn plek in de bouwkolom heeft en zijn eigen onderscheidend vermogen en unieke kenmerken heeft. In het Priva Partner netwerk bevinden zich grote en kleinere HVAC-Installatiebedrijven, grote en kleine HVAC-Controls Integratoren, en op energie of op service en onderhoud gerichte bedrijven. De Priva Partners gebruiken Priva producten in hun projecten en leveren daarbij hun eigen toegevoegde waarde zoals projectmanagement, hard - en software engineering, in bedrijf stelling en nazorg.

Voordelen van een indirect distributiekanaal

Priva heeft bewust gekozen voor een indirect distributiekanaal, wat inhoudt dat de producten altijd via een Priva Partner geleverd worden en Priva zelf geen projecten uitvoert. Het grootste voordeel hiervan is de keuzevrijheid van de eindgebruiker (en installateur). U bent niet afhankelijk van de Priva organisatie voor de uitvoering en de nazorg van uw projecten. U kunt als eindgebruiker of installateur kiezen uit een grote verscheidenheid aan bedrijven, waarbij u de Priva Partner selecteert die het beste past bij uw organisatie of manier van werken en die het beste past bij uw project.

Ruim 25 jaar kennis van gebouwbeheersystemen, gegarandeerd

Priva streeft naar een duurzame samenwerking en deze manier van werken is voor Priva dan ook niet nieuw. Samen met onze Priva Partners hebben wij ruim 25 jaar kennis en ervaring verzameld over zowel het werken met de producten als met de manier waarop wij samenwerken. Via uw Priva Partner hebt u toegang tot een netwerk van ervaren engineers en een schat aan kennis van gebouwen en gebouwbeheersystemen.

 

 


Wat betekent dit voor...


u als eindgebruiker

Voor u als gebruiker betekent dit dat u altijd verzekerd bent van lokale ondersteuning door een installateur die uw installatie door en door kent. Uw installateur wordt door Priva ondersteund met kennis en middelen, waardoor de continuïteit van uw bedrijfsvoering gewaarborgd is. De dienstverlening van de Priva installateur is afgestemd op de lokale omstandigheden, waardoor u beschikt over producten en diensten die perfect aansluiten bij uw bedrijf.

 

een dealer-/partnerschap

Producten van Priva staan bekend om hun kwaliteit en betrouwbaarheid. Dit kan alleen gewaarborgd worden als deze producten door vakkundige mensen worden verkocht, geïnstalleerd en onderhouden. Dit is de reden dat Priva werkt met een netwerk van partners. Deze partijen zijn door ons gecertificeerd en volledig ingevoerd in de Priva procedures en systemen. Door de Priva ondersteuning weet u zich als partner verzekerd van betrouwbare producten en diensten en een gedegen serviceapparaat dat u ondersteunt in uw contacten met uw klanten.

 

samenwerken

Om groei en ontwikkeling te stimuleren brengen we partijen bij elkaar. Door verbindingen te leggen, ontstaan nieuwe combinaties, vaak op de grenzen van sectoren, landen en overheden. Dit levert een ideaal klimaat op voor innovatie. Wij geloven in innoveren door kennis delen. Daarom werken wij op reguliere basis samen met universiteiten, onderzoeksinstituten en zakelijke partners.
Meer dan vijftien procent van onze bruto-omzet besteden we aan Research & Development (R&D). Onze afdeling Innovation & Research staat, vaak in samenwerking met derden, aan de wieg van de ontwikkeling van nieuwe concepten.

 

u als consultant

De consultant vormt een belangrijke schakel tussen leverancier en eindgebruiker. Bij Priva hechten we dan ook aan een goede relatie met de adviseur. Als adviseur kunt u vertrouwen op state of the art hard- en software, die moeiteloos integreert met andere systemen en disciplines. De eindgebruiker verwerft bij Priva altijd het eigendomsrecht op de hard- en software. De flexibiliteit (schaalbaar, modulair en veldapparatuuronafhankelijk) en de betrouwbaarheid die Priva biedt, maakt de keus voor u als adviseur wel erg gemakkelijk.

 

Wij helpen u graag!