Volg onsVolg ons

Duurzame gebouwautomatisering en klimaatbeheersing

Ga direct naar:: Navigatie, Instellingen, Content, Footer

 • Ontdek Priva

Onze kern

 • Duurzaamheid

  Duurzaamheid is het bestaansrecht van Priva, dus geen etiket of modetrend. Priva ontwikkelt en levert producten en diensten voor duurzame, vernieuwende klimaatbeheersing en procesbeheer. We doen dat voor onze eindgebruikers in de tuinbouw, utiliteit en industrie. Priva streeft daarbij naar een minimale belasting van onze planeet. We maken in onze oplossingen zo efficiënt mogelijk gebruik van schaarse natuurlijke hulpbronnen als water en energie.

 • Innovatie

  Om groei en ontwikkeling te stimuleren brengt Priva partijen bij elkaar. Door verbindingen te leggen, ontstaan nieuwe combinaties, vaak op de grenzen van sectoren, landen en overheden. Dit levert een ideaal klimaat op voor innovatie. Priva investeert voortdurend in nieuwe producten en concepten. De innovatie van vandaag is de standaard van morgen. Wij geloven in innoveren door kennis delen. Daarom werken wij op reguliere basis samen met universiteiten, onderzoeksinstituten en zakelijke partners.

 • De mens centraal

  Priva stelt de mens centraal. Vertrouwen op talent en ruimte geven aan ontwikkeling brengt het beste in mensen boven. In de mensen van Priva, de mensen van onze partners, dealers en eindgebruikers. We verbinden partijen met elkaar en met Priva. De kennis, ervaring en energie die daarbij vrijkomen, gebruiken we als input en inspiratie voor onze gezamenlijke ontwikkeling. Zo creëren we een klimaat van wederzijds respect en betrokkenheid waarin groei en ontwikkeling hand in hand gaan!

  Priva stimuleert de ontplooiing van haar medewerkers, gelooft in de groeipotentie van haar klanten en vertrouwt op de kracht van haar partners, dealers en toeleveranciers.

 • Think global, act local

  Priva is een internationaal bedrijf met vestigingen over de hele wereld. Op wereldschaal denken we na over waar onze kansen liggen en waar we lokaal aanwezig willen zijn. Priva heeft kantoren in West-Europa (België, Duitsland, Groot-Brittannië, Scandinavië) en in Canada, Mexico en China. Deze kantoren zorgen er in combinatie met het wereldwijde partner- en dealernetwerk voor dat Priva dicht bij de markt en dicht bij de klant staat. We opereren met respect voor lokale omstandigheden. Door samen te werken met lokale partijen zijn we in veel landen vertegenwoordigd.

Wij helpen u graag!