Volg onsVolg ons

Duurzame gebouwautomatisering en klimaatbeheersing

Ga direct naar:: Navigatie, Instellingen, Content, Footer

  • Priva Partners Belux

Wanneer u voor uw gebouw op zoek gaat naar een gebouwbeheersysteem, zal uw keuze gebaseerd zijn op verschillende criteria. Niet alleen de prijs/kwaliteitverhouding, betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid zijn van belang, maar ook de organisatie die de producten levert en installeert.
Elk gebouw is uniek en elke organisatie is uniek. U bent erbij gebaat een partij te vinden die het beste past bij uw project en uw organisatie. Priva begrijpt dat als geen ander en heeft daarom gezorgd voor een distributiemodel waar u als eindgebruiker van het systeem de vruchten van plukt.

In het Priva Partner netwerk bevinden zich verschillende typen Priva Partners. De Priva Partners gebruiken Priva producten in hun projecten en leveren daarbij hun eigen toegevoegde waarde zoals projectmanagement, hard - en software engineering, inbedrijfstelling en nazorg.

Priva HVAC Controls Partner: regeltechniek en integratie
Regeltechnisch dienstverlenend bedrijf die de realisatie van complete HVAC regeltechnische projecten voor de installateur en/of eindgebruiker verzorgt.

Priva HVAC Contractor Partner: installatietechniek en regeltechniek
Installatiebedrijf die de realisatie van complete HVAC installatietechnische projecten verzorgt voor eindgebruikers en beschikt over een regeltechnische afdeling die de regeltechnische installatie van het eigen project verzorgt.

Vindt u het lastig om uw Priva Partner te kiezen? Onze Priva experts adviseren u graag!Filter op:

Zoek op:

Een moment geduld......

Aantal resultaten:

    Wij helpen u graag!