Volg onsVolg ons

Duurzame gebouwautomatisering en klimaatbeheersing

Ga direct naar:: Navigatie, Instellingen, Content, Footer

dinsdag 5 januari 201612:00

Priva BI Metrics is een nieuwe clouddienst van Priva, waarmee in gebouwen optimaal gebruik van de installaties gegarandeerd kan worden, met behulp van elk merk gebouwbeheersysteem. Hiermee kunnen serviceorganisaties zorgen voor beter presterende HVAC-installaties bij het in bedrijf nemen van het gebouw en gedurende de gehele levensduur. 

De clouddienst analyseert een grote hoeveelheid gegevens en toont op een inzichtelijke wijze die delen van de installatie, die niet optimaal presteren. Hierdoor kan zeer gericht (preventief) onderhoud gedaan worden. Dankzij de rapportagefunctie kan de serviceorganisatie gebouweigenaren beter betrekken bij duurzaam onderhoud.

Besparing

BI Metrics zorgt voor energiebesparing met behoud of zelfs verbetering van comfort. Omdat de tool volledig online werkt via de cloud, bespaart de serviceorganisatie ook fors op reiskosten. Het systeem wordt snel en eenvoudig ingericht en gebruikt de data van het gebouwbeheersysteem, zonder extra sensoren en is geschikt voor zowel grote als kleine gebouwen.

Beter voorkomen dan genezen

Door bij de eindgebruiker financiële ruimte te creëren voor duurzaam beheer en onderhoud, kunnen de serviceorganisatie en adviseur voortdurend aanpassingen en verbeteringen doorvoeren aan de installatie. De tool zorgt ervoor dat altijd de juiste aandacht aan de installatie wordt geschonken; aandacht om performanceproblemen te voorkomen, in plaats van te verhelpen.

Priva BI Metrics is naar verwachting leverbaar vanaf juli 2016. De clouddienst werd ondertussen genomineerd voor een VSK-award in de categorie Systeemoplossingen.


VSK-genomineerd 


Meer nieuws

  1. Priva regelt innovatief smartgrid in TU Delft / 29 dec
  2. Priva België verhuist naar Kontich / 28 dec
  3. Priva genomineerd voor een VSK Award! / 16 dec

Wij helpen u graag!