Volg onsVolg ons

Duurzame gebouwautomatisering en klimaatbeheersing

Ga direct naar:: Navigatie, Instellingen, Content, Footer

woensdag 16 december 201512:44

Uit het recordaantal van 100 inzendingen heeft de jury van de VSK Awards 12 noviteiten genomineerd voor een VSK Award in vier categorieën. "De branche zit weer in de lift en er is weer ruimte voor investeringen in productvernieuwing", aldus het juryrapport. De jury zegt aangenaam verrast te zijn door het grote aantal inzendingen. Priva heeft een nominatie op zak voor Priva BI Metrics, haar nieuwste clouddienst.

Het oordeel van de jury

De jury is gecharmeerd van deze toegankelijke manier van beheren. BI Metrics integreert de diverse systemen met een dashboard-functie. Daardoor is het systeem ook merkonafhankelijk. Deze eenling is er in geslaagd diverse systemen bij elkaar te brengen. BI Metrics maakt gebruik van reeds aanwezige data maar breekt niet in de diverse systemen in. Het vormt als het ware een schil om de systemen heen. De overige genomineerden en het volledige juryrapport vindt u op de website van de VSK Awards.

Over Priva BI Metrics

Nog steeds presteert zo'n 70% van de gebouwen niet zoals ze zijn ontworpen. Dat is een enorm aantal! Priva BI Metrics is een nieuwe Clouddienst van Priva om in gebouwen optimaal gebruik van de installaties te garanderen. Met deze dienst kunnen serviceorganisaties een beter presterende HVAC-installatie opleveren bij het in bedrijf nemen van het gebouw en deze optimale prestatie vasthouden gedurende de levensduur van het gebouw. Dit zorgt voor substantiële energiebesparingen en een hoger comfort voor de gebruikers.

Meer weten?

Ook dit jaar staat Priva op de VSK in Utrecht, dé vakbeurs voor Verwarming, Sanitair, Klimaat- en Koudetechniek van 2 t.e.m. 5 februari 2016. Een delegatie van Priva België zal permanent op de Priva-stand aanwezig zijn. Op onze VSK pagina vindt u alle praktische informatie en kan u zich registreren voor een gratis toegangsbewijs.

Bezoek ons op de VSK en we vertellen u graag meer over onze visie op de toekomst en de ontwikkelingen waar we mee bezig zijn!

 

De cloud is al zoveel meer dan een stip aan de horizon,
ook voor gebouwbeheer.


Meer nieuws

  1. Priva BI Metrics: inzicht in de prestaties van uw installatie / 5 jan
  2. Priva regelt innovatief smartgrid in TU Delft / 29 dec
  3. Priva België verhuist naar Kontich / 28 dec

Wij helpen u graag!